ΜΑΖΙ

Όχι στο απαρτχάιντ και στις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις. Όχι στα υγειονομικά πιστοποιητικά ως μέσο διάκρισης και ελέγχου. Όχι στις αναστολές εργασίας και στην αυθαιρεσία των εργοδοτών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Όχι στον ολοκληρωτισμό. Ο φασισμός δεν θα περάσει. Αγωνιζόμαστε για ποιοτική, δημόσια και δωρεάν Παιδεία, βασισμένη στις αξίες της ελευθερίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Αγωνιζόμαστε για την ίδια την ζωή.

ΜΑΖΙ Αττικής: ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 100 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

Την ίδια ώρα που πολλές σκληρές κυβερνήσεις, που φέρονταν έτοιμες να νομοθετήσουν, οδηγούνται σε δεύτερες σκέψεις, καθώς φαίνεται να είναι πιο κοντά το τέλος της πανδημίας (Βέλγιο, Αυστρία, Γαλλία), η κυβέρνηση με τη συναίνεση τη κυρίαρχου πολιτικού συστήματος όλου του φάσματος, παραβιάζοντας το Σύνταγμα και όλες τις διεθνείς συνθήκες για τα δικαιώματα του ανθρώπου, προχωρά στο απάνθρωπο πρόστιμο των 100 ευρώ στους συνανθρώπους μας, γονείς, παππούδες, συζύγους, αδέλφια μας που διανύουν το τρίτο και τελευταίο μέρος του βίου τους και επέλεξαν να μην εμβολιαστούν. Την ίδια ώρα που, εν μέσω ψύχους, οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματος έρχονται διπλάσιοι από πέρσι, που όλα τα βασικά αγαθά στα σούπερ μάρκετ ακριβαίνουν, το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα αφαιρεί 100 ευρώ από το πενιχρό εισόδημα χιλιάδων συνανθρώπων μας που διέρχονται το κατώφλι της τρίτης ηλικίας ή βρίσκονται ήδη εκεί. Και αυτό το βάρβαρο μέτρο επιβάλλεται στο όνομα της υγείας, στερώντας και τα στοιχειώδη από τους ευάλωτους αγαπημένους μας! 

Οι εκπαιδευτικοί δεν καταπίνουμε το παράλογο αφήγημα! Θα υπερασπιστούμε το δικαίωμα των αγαπημένων συγγενών, συναδέλφων, συνανθρώπων μας στην αξιοπρέπεια, την αυτοδιάθεση, τη ζωή! 

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει

ΜΑΖΙ ΑΤΤΙΚΗΣ 









Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.