ΜΑΖΙ

Όχι στο απαρτχάιντ και στις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις. Όχι στα υγειονομικά πιστοποιητικά ως μέσο διάκρισης και ελέγχου. Όχι στις αναστολές εργασίας και στην αυθαιρεσία των εργοδοτών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Όχι στον ολοκληρωτισμό. Ο φασισμός δεν θα περάσει. Αγωνιζόμαστε για ποιοτική, δημόσια και δωρεάν Παιδεία, βασισμένη στις αξίες της ελευθερίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Αγωνιζόμαστε για την ίδια την ζωή.

Μ.Α.Ζ.Ι.: ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ…ΙΟ (Χ) - ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙΣΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

     

Πανελλαδική κίνηση στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

https://mazi-kinisi.blogspot.com                       mazi.kinisi@gmail.com

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ…ΙΟ (Χ)

                     ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙΣΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ


                                                                                                     15/6/2023

Σε θέση μάχης για άλλη μια φορά οι γνωστοί τηλεαστέρες της Ιατρικής  που ξεκίνησαν από τώρα (γιατί των φρονίμων τα παιδιά…) τον πόλεμο με τον αόρατο εχθρό που πρόκειται να μας επιτεθεί (άγνωστο πότε) σύμφωνα με τον θεματοφύλακα της υγείας μας[1], Π.Ο.Υ. (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας).

Το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει αυτόν τον ιό είναι μεγάλο! Αν και ακόμη δεν υπάρχει και δεν γνωρίζουν τίποτε για αυτόν, όμως, τελικά γνωρίζουν ότι είναι 70 τοις εκατό πιο θανατηφόρος από τον κορωνοϊό, δεν έχει προσβάλει ακόμα άνθρωπο και μάλλον προέρχεται από τους φίλους μας τα ζώα

Και ενώ «ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε», οι «σπουδαίοι ειδικοί» πήραν θέση  στα πάνελ των καναλιών για τις καινούργιες τους εμφανίσεις, που προβλέπονται πιο εντυπωσιακές από αυτές της πανδημίας του κορωνοϊού. Είναι οι ίδιοι τηλε-ειδικοί που έχτιζαν νυχθημερόν τα προηγούμενα χρόνια ένα ανύπαρκτο τείχος ανοσίας, που αγνόησαν παραδειγματικά (και εγκληματικά) τις υπάρχουσες θεραπείες, που απεκδύθηκαν την επιστημονική τους ιδιότητα για ένα... ακαταδίωκτο, που μας ξαναθύμισαν τον πάλαι ποτέ  Γ. Μένγκελε με τις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις.

Ένα είναι  σίγουρο! Αυτός ο ιός δεν είναι σαν όλους τους άλλους! Είναι ένας «σεισμός»[2], που θα χτυπήσει αιφνιδιαστικά και θα  δοκιμάσει εκ νέου τα συστήματα υγείας των χωρών που, όμως, όλως τυχαίως, πάλι δεν θα είναι προετοιμασμένα για το επόμενο crash test.

Δεν μας διευκρίνισαν, βέβαια, πώς καταφέρνει αυτός ο Π.Ο.Υ. και προμαντεύει ιούς. Πώς κάνει προσομοιώσεις προτού εμφανιστούν τα πρώτα κρούσματα (εάν φυσικά εμφανιστούν).

Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον οι «ειδικοί» που μας μετέφεραν αυτές τις πληροφορίες, να μας κάνουν προβλέψεις και για τα σκευάσματα που θα εμφανιστούν για τη «σωτηρία» του πληθυσμού. Θα είναι εμβόλια mRNA; Θα είναι αντιικά φάρμακα; Μήπως η σωτηρία τελικά θα βρεθεί και πάλι σε ένα εμβόλιο mRNA, το οποίο οι καλοί μας ειδικοί ίσως ήδη προετοιμάζουν,  προκειμένου  να προλάβουν την εξάπλωση;Δεν θα εκπλαγούμε, αν ακούσουμε και αυτό από τον Π.Ο.Υ. ! Ήδη, άλλωστε, η κατάσταση έχει ξεφύγει μακράν από αυτό που μέχρι πρότινος (ανα)γνωρίζαμε ως λογικό.

Και τα υγειονομικά μέτρα ποια θα είναι αυτή τη φορά; Θα μοιραστούν ξανά πιστοποιητικά «υγειονομικής  καθαρότητας»; Μήπως γι’αυτό τελικά ο Π.Ο.Υ. δημιουργεί παγκόσμιο σύστημα ψηφιακής υγείας με βάση το πιστοποιητικό[3]; Θα δημιουργηθούν, μήπως, στρατόπεδα συγκέντρωσης, όπως έγινε στην Αυστραλία[4]; Θα δούμε να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια μας σκηνές μεσαιωνικής εποχής,όπως αυτές που είδαμε στην Κίνα; Θα κυνηγηθούν πάλι και θα καούν στην πυρά της κοινωνικής απομόνωσης όσοι δεν συναινέσουν στα μέτρα για την  εξολόθρευση του καινούργιου αόρατου εχθρού, που οι κακές γλώσσες λένε ότι θα είναι κάτι μεταξύ Έμπολα, Μάρμπουργκ, κορωνοϊού και γρίπης των πτηνών;

Είναι φανερό ότι ο Π.Ο.Υ. δεν νιώθει άνετα χωρίς πανδημία και χωρίς κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Επιζητεί τη συνέχιση της νέας μη κανονικότητας που έφερε στη ζωή μας η περίοδος του κορωνοϊού. Προσπαθεί να διατηρήσει το κλίμα φόβου με το οποίο αυτή διαπότισε τις κοινωνίες μας. Ο μηχανισμός αυτός, που είδαμε ότι βασικό του μέλημα ήταν οι αντιφατικές οδηγίες για αποτυχημένα και αντιεπιστημονικά μοντέλα διαχείρισης της υγείας μας, ο μηχανισμός αυτός που εισηγήθηκε τα εγκληματικά σχέδια εγκλεισμού, μασκοφορίας και μετατροπής των ανθρώπων σε πειραματόζωα, δείχνει ότι δεν θα σταματήσει το ανόσιο έργο του μέχρι να πετύχει αυτό που με πάθος προσπαθεί εδώ και χρόνια. Να υποκλέψει εξουσίες και αρμοδιότητες από τα κράτη και τις εκλεγμένες κυβερνήσεις τους, ώστε να μετατραπεί σε μία παγκόσμια υπερκυβέρνηση. Που δεν θα δίνει λόγο σε κανέναν, παρά μόνο στους χρηματοδότες (ιδιοκτήτες) του, δηλαδή το καρτέλ των πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών.

Το νοσηρό δόγμα «εμπιστοσύνη στους ειδικούς της εξουσίας» μόλυνε την κοινωνική ζωή σε κάθε της πτυχή και οι «ειδικοί» αυτοί είναι πάλι εδώ για να ολοκληρώσουν το «έργο» τους. Ζητούν τυφλή πίστη στα αφηγήματα τους, που αυτή τη στιγμή είναι μαντείες και παρανοϊκές προβλέψεις. Ο κομπογιαννιτισμός δεν αρκεί να υπάρχει μόνο στην διαχείριση των κρίσεων, πρέπει να ανάγεται σε βασικό τρόπο επικοινωνίας του αφέντη με τα πιστά του θύματα.

Φυσικά, οι μαντείες του έχουν πλέον ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με τις προ τετραετίας μαντείες. Το ότι εκείνες -ω του θαύματος- επαληθεύτηκαν!!! Τον Οκτώβριο του 2019 διοργανώθηκε άσκηση προσομοίωσης πανδημίας από κορωνοϊό με την ονομασία Event 201. Η άσκηση είχε συνδιοργανωθεί από το Center for Health Security του πανεπιστημίου Johns Hopkins, το World Economic Forum και το ίδρυμα Bill & Melinda Gates Foundation (βασικό χρηματοδότη του Π.Ο.Υ.) με τη συμμετοχή 130 «ειδικών» από όλον τον κόσμο. Έτσι, σε συνδυασμό με τις αμέτρητες ιστορίες που διοχετεύθηκαν στα Μ.Μ.Ε. περί κατασκευής του κορωνοϊού σε εργαστήρια και εκούσιας ή ακούσιας διασποράς του, οι μαντείες τούτες αποκτούν πλέον το χαρακτήρα ωμής και ξεκάθαρης απειλής προς όλον τον πλανήτη.

Είμαστε σίγουροι ότι το μέλλον που μας επιφυλάσσουν θα είναι κάτι χειρότερο από δυστοπικό. Θα είναι εφιαλτικό, εάν εμείς επιτρέψουμε σε  έναν οργανισμό, που χρηματοδοτείται από ισχυρά οικονομικά κέντρα, να κατέχει όλες τις εξουσίες και να παίρνει τις αποφάσεις αντί των κρατών,των οποίων οι κυβερνήσεις ως απλοί εντολοδόχοι θα εφαρμόζουν ερήμην των πολιτών τους  και κατά παρέκκλιση των Συνταγμάτων και των διεθνών συνθηκών.

Ο στόχος είμαστε και πάλι εμείς, οι πολίτες, η δημοκρατία και τα δικαιώματά μας. Και εμείς είμαστε αυτοί που κρατάμε στα χέρια μας τη λύση. Αυτή τη φορά δεν δικαιολογείται κανείς να πει ότι δεν κατάλαβε, ότι δεν το περίμενε, ή ότι εμπιστεύθηκε την «επιστήμη». Όσο ξεκάθαρα φαίνονται πια τα πράγματα, τόσο ξεκάθαρη πρέπει να είναι και η απάντησή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.