ΜΑΖΙ

Όχι στο απαρτχάιντ και στις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις. Όχι στα υγειονομικά πιστοποιητικά ως μέσο διάκρισης και ελέγχου. Όχι στις αναστολές εργασίας και στην αυθαιρεσία των εργοδοτών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Όχι στον ολοκληρωτισμό. Ο φασισμός δεν θα περάσει. Αγωνιζόμαστε για ποιοτική, δημόσια και δωρεάν Παιδεία, βασισμένη στις αξίες της ελευθερίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Αγωνιζόμαστε για την ίδια την ζωή.

ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ …

Πανελλαδική κίνηση στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση   

 https://mazi-kinisi.blogspot.com                  mazi.kinisi@gmail.com

 

           ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ …

                                                                                                                     23/6/2024

    Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό το φαινόμενο των αυξανόμενων πειθαρχικών διώξεων που έχουν εμφανιστεί στον χώρο της εκπαίδευσης. 

    Σειρά τώρα έχει η «εκδίκαση» της περίπτωσης του συναδέλφου Πέτρου Καραγιαννίδη, ΠΕ 82, ο οποίος κατά την περίοδο της επιδημικής κρίσης έκανε υπηρεσιακή αναφορά, παραθέτοντας πλήθος δεδομένων σχετικά με τα μέτρα που τότε προβάλλονταν ως σωτήρια για την  αντιμετώπιση της επιδημίας – αναφορά στην οποία δεν πήρε ποτέ απάντηση από την Αρχή στην οποία απευθύνθηκε.  

    Σε μια περίοδο όπου η πλειοψηφία των πολιτών υποχρεώνεται να συνταχθεί με τα κυρίαρχα αφηγήματα, φωνές σαν αυτή του Πέτρου Καραγιαννίδη  δεν πρέπει να σωπάσουν.    

       Στηρίζουμε  τον συνάδελφο γιατί  θεωρούμε  ότι  οι απόπειρες  για φίμωση  των διαφορετικών φωνών και  η τρομοκράτηση,  είναι στοιχεία που υπονομεύουν το δικαίωμα  στη σωματική και διανοητική  ακεραιότητα  και πλήττουν  τους  δημοκρατικούς θεσμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.