ΜΑΖΙ

Όχι στο απαρτχάιντ και στις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις. Όχι στα υγειονομικά πιστοποιητικά ως μέσο διάκρισης και ελέγχου. Όχι στις αναστολές εργασίας και στην αυθαιρεσία των εργοδοτών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Όχι στον ολοκληρωτισμό. Ο φασισμός δεν θα περάσει. Αγωνιζόμαστε για ποιοτική, δημόσια και δωρεάν Παιδεία, βασισμένη στις αξίες της ελευθερίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Αγωνιζόμαστε για την ίδια την ζωή.

Κοινή ανακοίνωση: Καμπάνια ενάντια στα υποχρεωτικά ράπιντ τεστ και τις υγειονομικές διακρίσεις στην εργασία

Καμπάνια ενάντια στα υποχρεωτικά ράπιντ τεστ

και τις υγειονομικές διακρίσεις στην εργασία

«Έλα μωρέ, 5 ευρώ την εβδομάδα είναι, άμα είσαι τυχερός και βρεις φτηνό»... Έλα μωρέ το ένα, έλα μωρέ το άλλο... Για να το δούμε, όμως. Κατ’ αρχάς, και τα 20 με 25 ευρώ τον μήνα (στην καλύτερη περίπτωση) δεν τα έχουμε για πέταμα, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, ειδικά για όσες και όσους από εμάς το ποσό αυτό είναι περισσότερο και από ένα μεροκάματο (και είμαστε πολλές και πολλοί). Μια μέρα –και βάλε– χτυπιόμαστε στη δουλειάγια να πληρώνουμε αυτό το καπρίτσιο του υπουργείου; Αυτό όμως δεν είναι το χειρότερο... Το χειρότερο είναι ότι, διατηρώντας τα υποχρεωτικά ράπιντ τεστ για εμάς τους μη εμβολιασμένους εργαζόμενους, θεσπίζεται μια μόνιμη διάκρισησε βάρος μας στους χώρους εργασίας.

Και αυτό παρότι: 1)Είναι προφανές και αποδεκτό και από την επιστημονική κοινότητα πλέον ότι οι εμβολιασμένοι συνάδελφοί μας κολλάνε τον ιό και τον μεταδίδουν εξίσου.2)Όλοι έχουν παραδεχτεί ότι τα εμβόλια αυτά δεν μπορούν να δημιουργήσουν «τείχος ανοσίας».3)Ο ιός φαίνεται ότι έχει γίνει ενδημικός, με εύκολη μετάδοση και ηπιότερη νόσηση.4)Ακόμα και το CDC των ΗΠΑ, που ουσιαστικά έδινε γραμμή παγκοσμίως όλον αυτόν τον καιρό, δηλώνει τώρα ότι το στάτους εμβολιασμού δεν πρέπει πλέον να λαμβάνεται υπόψη και τα τεστ σε υγιείς πρέπει να σταματήσουν.5) Υπάρχει πλέον και φυσική ανοσία, λόγω της πολύ διαδεδομένης και συνήθως ήπιαςνόσησης, η οποία φυσική ανοσία βέβαια αγνοείται επιδεικτικά.

Η λίστα αυτή που τεκμηριώνει την υποκρισία τους είναι μεγάλη. Δεν υπάρχει πια κανένα υγειονομικό πρόσχημα για τις –έτσι κι αλλιώςαπαράδεκτες–διακρίσεις και διαχωρισμούς που επιβάλλουν σε βάρος μας. Χώρια το ότι και εξαρχής οι –υπαρκτοί (ειδικά για κάποιες ευπαθείς ομάδες)– κίνδυνοι από την επιδημίαδιογκώθηκαν συνειδητά, με σκοπό να εξυπηρετηθούν συστημικές ατζέντες άσχετες με τη δημόσια υγεία. Ο σκοπός τους, ο στόχος τους είναι οι ίδιες οι διακρίσεις, οι διαχωρισμοί και οαπό τα πάνωδιευρυμένος έλεγχος επί της κοινωνίας, καθώς και η πειθάρχηση της. Να τα συνηθίσουμε όλα αυτά, να τα θεωρούμε κανονικά, να τα αποδεχόμαστε... Μονίμως.

Και όταν θα μας έχουν κάνει να συνηθίσουμε τη μία φάπα τηνεβδομάδα, γιατί ύστερα να μη μας ρίχνουν και άλλες; Δυο φάπες την εβδομάδα, τρεις φάπες... Εβδομαδιαία τεστ και για άλλους πέντε ιούς... Ή για το αν άναψες το καλοριφέρ, τον θερμοσίφωνα ή το αερόθερμο περισσότερο από όση ώρα επιτρέπεται... Έλεγχος, έλεγχος, έλεγχος,socialcreditsystem (αν δεν έχετε ακουστά τι είναι αυτό, γκουγκλάρετέ το), διακρίσεις, διαχωρισμοί, διχασμός ημών των «από κάτω», διαίρει και βασίλευε... «Έλα μωρέ, 5 ευρώ την εβδομάδα είναι»...

Και κάτι ακόμα: όρισαν τώρα ότι και οι διπλοεμβολιασμένοι θα θεωρούνταιανεμβολίαστοι και θα πρέπει να κάνουν και αυτοί ράπιντ. Δηλαδή, αυτό το MRNAεμβόλιο (που τόσοι φίλοι και συνάδελφοι εξαναγκάστηκαν και εκβιάστηκαν από το κράτος και τα αφεντικά να το κάνουν)ορίζουν ουσιαστικά ότι θα πρέπει να είναι πάντοτε«επικαιροποιημένο»... Τώρα απαιτείται και η τρίτη δόση για να μην έχεις διακρίσεις σε βάρος σου, αύριο η τέταρτη, η πέμπτη – και ποιος ξέρει πού θα φτάσει...

Αν δεν το έχουμε υποψιαστεί ήδη, μερικά πράγματα δεν σταματάνε, αν δεν αποφασίσουμε εμείς να τα σταματήσουμε!


Νοέμβριος 2022







 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.