ΜΑΖΙ

Όχι στο απαρτχάιντ και στις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις. Όχι στα υγειονομικά πιστοποιητικά ως μέσο διάκρισης και ελέγχου. Όχι στις αναστολές εργασίας και στην αυθαιρεσία των εργοδοτών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Όχι στον ολοκληρωτισμό. Ο φασισμός δεν θα περάσει. Αγωνιζόμαστε για ποιοτική, δημόσια και δωρεάν Παιδεία, βασισμένη στις αξίες της ελευθερίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Αγωνιζόμαστε για την ίδια την ζωή.

Μ.Α.Ζ.Ι.: Ανακοίνωση στήριξης διωκόμενων συναδέλφων για τη μη δυνατότητα παροχής τηλεκπαίδευσης

Πανελλαδική Κίνηση στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

https://mazi-kinisi.blogspot.com                               mazi.kinisi@gmail.com


Δελτίο Τύπου 7/6/2023

Ανακοίνωση στήριξης διωκόμενων συναδέλφων

 για τη μη δυνατότητα παροχής τηλεκπαίδευσης

  

Σύμφωνα με ενημέρωση από το ΔΣ της  ΔΟΕ ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας παραπέμπει τρεις εκπαιδευτικούς-μέλη του ΣΕΠΕ “Ο Περικλής” σε Πειθαρχικό Συμβούλιο επειδή δεν έκαναν τηλεκπαίδευση κατά την περίοδο της κακοκαιρίας των τριών ημερών του περασμένου Φεβρουαρίου, όταν σχολικές μονάδες παρέμειναν κλειστές με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής και ενώ μάλιστα οι εκπαιδευτικοί είχαν ενημερώσει τις διευθύνσεις των σχολείων τους για την αδυναμία πραγματοποίησης τηλεκπαίδευσης.

Η ποινικοποίηση από το ΥΠΑΙΘ της μη δυνατότητας παροχής τηλεκπαίδευσης από το σπίτι αποτελεί άλλη μια έκφραση αυταρχισμού και στοχεύει στο να δημιουργήσει κλίμα τρομοκρατίας.

Εκφράζουμε τη στήριξή μας προς τους συναδέλφους μας και καλούμε όλα τα σωματεία του κλάδου μας να εκδώσουν ψηφίσματα στήριξης των συναδέλφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.